© 2015 • PRIVACY POLICY

És l’únic parc nacional de Catalunya. El paisatge és d’alta muntanya, amb un impressionant relleu i una gran riquesa de fauna i vegetació. L’aigua, amb gairebé 200 estanys i innumerables rierols, n’és la protagonista.

La Vall de Boí conserva vuit esglésies i una ermita declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

L'estació d'esquí de Boí-Taüll, la més alta dels Pirineus gaudeix d'unes infraestructures ideals per a disfrutar de l'esquí en un entorn familiar.

El balneari de Caldes de Boí, amb les seves aigües termals amb diferents propietats curatives. Rècord Guinnes en aigües termals.

PARC NACIONAL D'AIGÜESTORTES

I ESTANY    DE SANT MAURICI

PATRIMONI MUNDIAL DEL ROMÀNIC

PER LA UNESCO

PISTES D'ESQUÍ BOÍ - TAÜLL

 

BALNEARI CALDES DE BOÍ

 

']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); $(document).ready(function () { try { MotoJS.events.subscribe('onSwitchFinish', function() { try { _gaq.push(['_trackPageview', MotoJS.website.basePath + MotoJS.page.getUrl()]); }catch(e){} }); }catch(e){} });